17 colių 16"15" Viola Naujų Atveju Pluošto Stiklo Stiprios Šviesos #119

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€226.72

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Savybės:

1) Nauja Viola Atveju .Jis tinka 16" 15". 2) Viduje yra Minkštas aksominis medžiagos. 3) Viena Rankena šone.Lengva Priimti. 4) Du Reguliuojamas Dirželis ant nugaros. 5) Du Lankas Turėtojas Kambarys.Vienas gabalas minkštas Viola Padengti, Jei jums reikia kito dydžio ar kitų spalvų .Ji yra prieinama per daug.Tiesiog susisiekite su manimi.

taip pat galite padaryti kitos spalvos

raudona spalva、

balta spalva

Jei turite klausimų dėl muito Mokesčius, Prašome susisiekti su manimi laiku.Ačiū.Jei esate nepatenkinti preke ar paslauga, kai gavote, duok man progą ištaisyti prieš suteikti man neigiamą atsiliepimą, prašome susisiekti su mumis iš karto.Mes ją išspręsti jums per 48 valandas.Mes turime išgirsti jūsų problemas, mes galime pagerinti mūsų savo verslą.Aš noriu įsitikinti, kad esate laimingas su savo elementą.Aš garantuoti, mano aprašymai, yra teisinga ir aš pasiūlyti jokių klausimų, klauskite grąžinimo politikos.Per pirmąsias 14 dienų, kai jūs recive, jei dėl kokių nors priežasčių norite grąžinti prekę, susisiekite su manimi, ir aš duosiu jums visiškai grąžinti mažiau laivybos.Prekė turi būti grąžinti į tą pačią būklę, kaip jį gauti.Aš laivas šį punktą EMS, galite naudoti kelio numerį, aš pateikti jums, kad žiūrėti į procesą shiping.Paprastai, tai bus imtis 14-20 darbo dienų jums gauti elementą.Jums nereikia mokėti klientas mokesčiai už MUS.Bet jeigu tu negali gyventi JAV, prašome susisiekti su manimi dėl custmoer mokesčiai info fotoparoda : Kiti Spalva: Rožinė, Juoda, Balta, Geltona,Ruda,Mėlyna,Juoda,Violetinė ir t.t... 2)Gallus yra priimtas unikaliai darbą .Jūs galite jaustis labai patogiai imtis smuikas.Jei jums reikia , susisiekite su manimi.Aš pateikti savo geriausius elementus ir paslaugų, kad mano klientas.Aš garantuoti jums patinka mano elementą.Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą / pirkti.

Naudoti Viola Naudoti
Prekės Pavadinimas yinfente

Parašyti atsiliepimą

17 colių 16

17 colių 16"15" Viola Naujų Atveju Pluošto Stiklo Stiprios Šviesos #119

Savybės: 1) Nauja Viola Atveju .Jis tinka 16 15 . 2) Viduje yra Minkštas aksominis medžiagos. 3) Viena Rankena šone.Lengva Priimti. 4) Du Reguliuojamas Dirželis ant nugaros. 5) Du Lankas Turėtojas Kambarys.Vienas gabalas minkštas Viola Padengti, Jei jums

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai