Automobilių Sėdynės Tablet Telefono Laikiklis Laikiklis Reguliuojamas keičiamo dydžio "iPhone", "Samsung" 7-10.5" Planšetiniuose kompiuteriuose " iPad Mini 2 3 4 Pakurti

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€14.01

€20.01

-29 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Savybės: Strypų ilgis yra reguliuojamas diapazonas 45-69cm/17.7-27.2", pataisyti bet poziciją, kaip jums patinka. 360 laipsnių sukimosi dizaino, kad tilptų jūsų tabletė turėtojas optimalaus žiūrėjimo kampo, ji yra labai praktiška.Lengva įdiegti, tiesiog įrašą metalinio strypo ant savo automobilio sėdimosios vietos " lazdele ir laikiklį ant jo.Pagamintas iš aukštos kokybės ABS medžiagos savininkui ir Aliuminio už strypo, ji yra pakankamai tvirtos, ilgai naudojant.Guma viduje turėtojas labai apsaugoti savo planšetinį kompiuterį "nuo nulio" ar žalą.Tinka daugumai automobilių, suderinamas su įrenginiais per 7-10.5 colių dydžio tablečių.Puikus įtaisą savo automobilį, suteiks daug džiaugsmo jūsų vaikams, norėdami pamatyti video, žaisti žaidimus, mokymosi backseats kelyje, laisva ranka.Specifikacija: Tipas:keičiamo dydžio Automobilių Sėdynės Planšetinio kompiuterio Laikiklis Medžiaga:ABS + Aliuminio Kiekis:1pc Prekės Spalva:Sidabrinė + Juoda, Taikomų Įrenginys :Dauguma 7-10.5 colių tabletės Strypas Ilgis:45-69cm/17.7-27.2" Planšetinio kompiuterio Laikiklį Plotis: 8.3 cm/3.3" Planšetinio kompiuterio Laikiklį Ilgis: 22-30 cm/8.7-11.8" Paketas: 1*Laikiklis 1*Lazdele

1)LAIVYBOS VISAME PASAULYJE.( www.100km.lt standartinis pristatymas greitas,aš siūlau jums pasirinkti it )

2)Nurodymai, apdoroti laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3) Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Mes galime\\\ \ 't keisti adresu po to, kai mokėjimas patvirtino.Jei norite pakeisti,prašome atšaukti šį įsakymą tada vietoje, kad dar kartą su nauju adresu.Savo užsakymą adresas TURI būti anglų kalba.

4)vaizdus, rodomus nėra faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5)PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6)Jei negavote jūsų siunta per 45 dienas nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7) Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1)Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Jeigu norite produkto,prašome palikti 5 žvaigždžių atsiliepimus,aš duosiu jums nuolaidos kitą kartą.

2)Prašome susisiekti su manimi prieš tai, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys,kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

3)neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Medžiaga ABS + Aliuminio
Prekės Pavadinimas AOZBZ
Spalvos Pavadinimas SIDABRINĖ

Parašyti atsiliepimą

Automobilių Sėdynės Tablet Telefono Laikiklis Laikiklis Reguliuojamas keičiamo dydžio

Automobilių Sėdynės Tablet Telefono Laikiklis Laikiklis Reguliuojamas keičiamo dydžio "iPhone", "Samsung" 7-10.5" Planšetiniuose kompiuteriuose " iPad Mini 2 3 4 Pakurti

Savybės: Strypų ilgis yra reguliuojamas diapazonas 45-69cm/17.7-27.2 , pataisyti bet poziciją, kaip jums patinka. 360 laipsnių sukimosi dizaino, kad tilptų jūsų tabletė turėtojas optimalaus žiūrėjimo kampo, ji yra labai praktiška.Lengva įdiegti, tiesiog

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai