Molio Grūdintas Mūšį Pasirengę Skustuvas Aštrių T10 Plieno Ašmenys Japonijos Katana Kardas UNOKUBI ZUKURI

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€285.61

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Mes galime pritaikyti yourunique kardas hamon tipas / ašmenys struture& Ilgis / Sori / Įranga / Evgrave / kissaki tipas

Straipsniai Aprašymas:

Būklė: Nauja

Ašmenų Medžiaga: Molis Grūdintas T-10 Didelis Anglies Plieno Choji Hamon

Bendras Ilgis: 40.9 Cm /104 Cm

Nagasa Ilgis: 28.0 cm/71cm

Rankenos Ilgis: 10.6 Cm / 27 Cm

Mentės Formos: UNOKUBI ZUKURI

Ašmenys Edge: Rankomis Šlifuotos Būti Skustuvas Aštrių

Rankenos Medžiaga: Originali Ray Oda + Sunku Mediniai

Peilio Plotis (Netoli Kissaki): 0.91 colių / 2.3 cm

Plotis (Netoli Habaki): 1.26 Colių / 3.2 Cm

tsuba Medžiaga: Aukštos Kokybės Japonų Žalvaris

Labai Griežti Medžiaga: Kietas Mediniai Su Laku Darbas Baigtas

Kissaki Formos: O-kissaki

Ašmenys :

- Ašmenys Kardas Buvo Ranka Padirbti Naudojant Senovės Metodas, Kardas Sprendimus .Visą Ranka, Kūjo Ir Visiškai Ranka Poliruoti.

-Ašmenys Buvo T-10 Didelis Anglies Plieno, Ir Jis Buvo Laminuota A Maru Konfigūracija(Vieno Tipo Mono Plieno).Blokatorius Grūdintas Ir Molio Grūdintas, Vandens Neužges Ir Poliruoti.

-T-10 Didelis Anglies Plieno (Plieno Yra 0.1% Anglies Kiekis Ir 0,4% Mangano.)Yra Labai Kietas Ir Turi Pranašumą Gerai.Šis Peilis Buvo Tada Molio Grūdintas Ir Turi Daugiau Nei 14 Procesas, Rankinio Galandimo Darbą.Kuris Padarė Paviršiaus Ašmenys Kaip Veidrodis.

-Šis Peilis Buvo Išbandytas Ir Patikrintas Iškirpti Viską, Kad Gauna Į Savo Kelią.Į Sori (Disko Spindulys) Yra Specialiai Sukurtas Svertui Sukurti, Siekiant Atlikti Sklandžiausiai Ir Švariausių Gabalai.Kad Kartu Su Pasirinkimą Tradicinių Ir Mūsų Populiariausi Koshirae (Detalės), Užtikrina, Kad Jums Bus Gauti Geriausią Iš Abiejų Išvaizdą Ir Funkcionalumą.

-Į Choji Hamon Modelis Yra Padaryta, Kad Pats Procesas, Kaip Ir Tradiciniu Būdu.Harden Krašto Yra Naudojant Specialų Molio Vyniojimo Ašmenys Tada Įdėti Į Vandenį Numalšinti.Jis Reikalauja Daug Įgūdžių.Gaisro Temperatūra Gali Būti Per Aukšta Arba Per Žema, Tai Turi Būti Gerai Kontroliuojama Kardas Smith.Ašmenys Yra Tada Įdėti Į Vandens Grūdinimas.Disko Forma Yra Padaryta, Šis Procesas Sukuria Gražus Hamon Hada Ir Martensite (Grūdai) Ant Disko Paviršiaus.Molio Apsaugoti Kraštą Ir Neužges Vandens Sušvelninti Mune Ar Stuburo Kardas.Kietumas Anglies Plieno Priemonių Įspūdingas HRC Dėl Rockwell Skalę.Puikus Derinys Kietumo Krašto Plieno, Ir Padidėjo Sori (Spindulys Peilis), Leidžia Tai Aukštos Kokybės Peilis Lengvai Sumažinti Per Tatamio Šiaudų Dembliais Arba Bambuko Už Tameshigiri.

-Tai Peilis Ateina Su Visiškai Ilgis Tango, Kurios Labai Padidina Stiprumą Kardas.Atgal Peilis Yra Formos UNOKUBI ZUKURI, Ir Su Deimanto Formos Standartas-Tašką (N-Kissaki), Tai Buvo Gerai nustatytas Su Hamon Vyksta Visą Kelią Per Boshi.

Įrengimas: -Koshirae: Į Tsuba (Guard), Fuchi (Rankovės) Ir Kashira (Buttcap) Kardas Pagamintas Iš Aukštos Kokybės Žalvario .Žalvario Habaki (Ašmenys Apykaklės) Yra Vienas Gabalas Statybos.Du pučiamųjų Seppas (Tarpiklis) Užtikrinti Tsuba.

-Tsuka: Į Tsuka (Rankena) Core Yra Medinis Ir Jis Yra Sandariai Suvynioti Per Originali Ray Odos (Samegawa) Su Juodos Odos Ito Suvynioti.Visą Tango Kardas Yra Užtikrinti Dviejų Mekugi (Peg) .Jums Gali Nesurinkti Diską Iš Rankeną Paimti 2 Vinys.

-Labai Griežti: Kad Labai Griežti (Apvalkalas), Pagaminti Iš Nekilnojamojo Sunku Mediniai Su Laku Darbas Baigtas .Aukštos Kokybės japonų Išminčius,-O Buvo Susieta Aplink Kurigata (Rankenos) Iš Dangalo.

Ašmenų Medžiaga Molio Grūdintas T-10 Plieno
Temos TV & Filmo Veikėjas
Ryškumas Labai aštrūs (mūšis pasiruošę)
Disko Tipas full tang
Gamintojas HanBon forge
Duokite Medžiagos kietos medienos
Medžiaga MOLIS
Stilius japonų kardas katana
Kalimo Technologija Rankų darbo
Tsuka Medžiaga Originali ray oda+Kieto medžio
Regioninės Funkcija japonija
Prekės Pavadinimas Cunamio-Drakonas

Parašyti atsiliepimą

Molio Grūdintas Mūšį Pasirengę Skustuvas Aštrių T10 Plieno Ašmenys Japonijos Katana Kardas UNOKUBI ZUKURI

Molio Grūdintas Mūšį Pasirengę Skustuvas Aštrių T10 Plieno Ašmenys Japonijos Katana Kardas UNOKUBI ZUKURI

Mes galime pritaikyti yourunique kardas hamon tipas / ašmenys struture& Ilgis / Sori / Įranga / Evgrave / kissaki tipas Straipsniai Aprašymas: Būklė: Nauja Ašmenų Medžiaga: Molis Grūdintas T-10 Didelis Anglies Plieno Choji Hamon Bendras

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai