Balandžio 23 D., Raštu Dantų Krapštuką Tortas Ornamentu 12 Gabalas

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€1.61

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Nepermatomos folijos, lipdukų, padengtas popierius, labels, palyginti, yra pagamintas iš tvirtos.Todėl, kürdanınızı kokybės būdas, jei nori būti labiau ilgai trunkantis nepermatomos folijos žymos bus teisingas pasirinkimas.Nėra jokių šansų ašara ranka ir vandens yra labai patvarus.

Šalis ir įsitikinkite, prideda elegancijos.

Universalus, galima naudoti skirtingų pateikimo ir ornamentas.Turkijos Maisto Maisto ir su Maistu besiliečiančios Medžiagos ir kaip reglamento Medžiagų, izmir Atatiurko Pramonės Bölgesi'ndeki gaminami mūsų paslaugos Tortas Respublikos šalis kürdanları, suteiks jūsų vaikams ir jūsų draugai gali pasiūlyti jums ramybę, aukščiausios kokybės produktai.

Mūsų produktų kokybės ir gamybos ortamımız, reguliariai pareigūnai Ministerijos Žemės ūkio ir Miško yra kontroliuojama.

Mes siūlome, kad mūsų vaikai šiuos produktus, siekiant išlaikyti, aukščiausio lygio maisto saugumą, maisto ir chemijos inžinierių ir pasiūlyti, biyologlar ir kimyagerlerden techninė komanda kokybę orientuotas.

Išvardyti E NTEGRA

Prekės Pavadinimas makaronai cumhuriyeti

Parašyti atsiliepimą

Balandžio 23 D., Raštu Dantų Krapštuką Tortas Ornamentu 12 Gabalas

Balandžio 23 D., Raštu Dantų Krapštuką Tortas Ornamentu 12 Gabalas

Nepermatomos folijos, lipdukų, padengtas popierius, labels, palyginti, yra pagamintas iš tvirtos.Todėl, kürdanınızı kokybės būdas, jei nori būti labiau ilgai trunkantis nepermatomos folijos žymos bus teisingas pasirinkimas.Nėra jokių šansų ašara ranka

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai