Sienų Apdaila Mėlyna Grybų, Pagalvėlė Apima Lauko Kilimas Hipių Fone Audinio Trippy Kambarį

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€6.99

€9.31

-24 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Techniniai duomenys:

Spalva: mėlyna

Dydis: 150x130 cm, 200x150 cm

Medžiaga: Poliesteris

Medžiaga: Elastingos poliesterio audinio

Gėlių tipas: Čekija

Svoris: 176g, 258g

Naudojama: kilimams, sienos antklodės, užtiesalai, dekoratyvinės antklodės, staltiesės; vidaus ir lauko darbams

Fantastinis Galaxy Gobelenas: Unikalus žvaigždėtą dangų projektavimą, mėlyna ryškiai visatos, gali atnešti jums malonią atmosferą.Spalvos magic mushrooms, pridėti mistinis ir psichodelinio į savo erdvę.Kiekvieną psichodelinio galaxy gobelenas yra kruopščiai suprojektuoti ir pagaminti jums.

Aukštos kokybės medžiagos: 100% poliesteris, audinys minkštas, žuvo, tinkamas kabinti ant sienos.HD spausdinimo poveikį, ryškias spalvas ir aiškius vaizdus.Ne keista, kvapas, hipoalergicznych.Jokio blukimo.

Universalus Gobelenas: Fantastinis Gobelenas gali būti naudojamas kaip sienos dekoravimas, staltiesės, užuolaidos, kambario dozatoriais, jogos kilimėlis.dress up jūsų gyvenimą ir suteikti jiems nuostabų gyvenimą, lauko aplinkoje, jis gali būti naudojamas taip pat, kaip iškylauti!Paplūdimio ar antklodė, paplūdimio rankšluostį, ebs.Puiki dovana įvairaus amžiaus žmonėms.

Tiesiog aptarnavimas: gobelenas yra lengvai sulankstoma, gali būti mašina ir rankomis skalbti, džiovinama pavėsyje, gali būti išlyginti, esant žemai temperatūrai.NENAUDOKITE BALIKLIO.

Galutinis dovana idėja: Jeigu jūs ieškote ko nors, kaip pagrindinis dovana jūsų mylimajai, vaikų, mergaičių, paauglių, gerų draugų ar sau, gobelenas yra tikrai didelis pasirinkimas.Puiki dovana idėja, gimtadienius, Kalėdas ar kitas šventes.

Pakavimo sąrašas:

1* Gobelenas

Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Sienų Apdaila Mėlyna Grybų, Pagalvėlė Apima Lauko Kilimas Hipių Fone Audinio Trippy Kambarį

Sienų Apdaila Mėlyna Grybų, Pagalvėlė Apima Lauko Kilimas Hipių Fone Audinio Trippy Kambarį

Techniniai duomenys: Spalva: mėlyna Dydis: 150x130 cm, 200x150 cm Medžiaga: Poliesteris Medžiaga: Elastingos poliesterio audinio Gėlių tipas: Čekija Svoris: 176g, 258g Naudojama: kilimams, sienos antklodės,

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai