Statulėlės Princesė Nella (į lizdinės plokštelės)

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€11.45

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Gražus paveikslas, vaikai gali lengvai išmokti drąsus princesė Nell iš paties karikatūra.Statulėlės Princesė Riteris bus padėti vaikams atkurti savo mėgstamiausias scenos ir karikatūros ir sugalvoti ne mažiau įdomios ir pačių istorijas, patrauklių žaidimų.

Nepaisant nedidelio dydžio paveikslėlis, tai yra įdomu apsvarstyti, dėka aukšto detalumo ir ypatingos priežiūros vykdymo.

Nella yra lieknas mergina ilgą turkio spalvos suknelė su rankovėmis žibintų ir rožinės spalvos diržas.Su pupa buvo mielas veidas su išraiškingos rudos akys, plonos tvarkingas, vandens ir kempinės, ji yra labai aukšta šukuosena, dekoruoti su rausvos spalvos tiara, ir kaip papuošalas Nella nešioja pakabukas forma širdį.Statulėlės bus papuošalas iš namų kolekcija animacinių filmų personažus, ir pagrindinis dalyvis žaidimų, remiantis animacinių filmų.

Šiuo metu žaidžia su paveikslas, vaikas galės atskleisti savo vaizduotę, vaizdinį mąstymą, įgyti motorikos įgūdžius ir ugdyti lytėjimo jautrumas.

Kompaktiškas dydis žaislas leidžia lengvai pasiimti su savimi vaikščioti, dėl kelių ar sode, žaisti su draugais.

Tinka vaikams nuo 3 metų.

Prekės Pavadinimas NĖRA

Parašyti atsiliepimą

Statulėlės Princesė Nella (į lizdinės plokštelės)

Statulėlės Princesė Nella (į lizdinės plokštelės)

Gražus paveikslas, vaikai gali lengvai išmokti drąsus princesė Nell iš paties karikatūra.Statulėlės Princesė Riteris bus padėti vaikams atkurti savo mėgstamiausias scenos ir karikatūros ir sugalvoti ne mažiau įdomios ir pačių istorijas, patrauklių žaidimų. Nepaisant

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai